2019. február 9., szombat

Új év, új lendület!

Legújabb fejlemények nálunk. Remélem kezd lassan beindulni a szekér. :)

A hátsó omladozó falrész, illetve istálló rész lebontásra került, a sávalap ki lett ásva, most a betonozást intézzük, ami reményeink szerint a jövő héten be is fog következni!








Aztán aminek még nagyon örültünk, hogy megérkezett a faanyag!!! Méghozzá nem is akárhonnan, bizony Székelyföldről, Gyergyóból! Ez egy külön kis ékszer a mi szívünkben. :) Gyönyörű óriási gerendák (8 m hosszúak!!!), lécek, padló stb. Kicsit féltjük, mert a szabad ég alatt vannak, igaz letakarva, de reméljük tavaszig nem lesz baja, és tud azért szellőzni.





Ami még nagyon fontos, hogy végre lett kerítés (igaz egyelőre csak ideiglenes) a másik telken is. Ez azért megnyugtató számunkra!



Járt helyszíni szemlén a gépész kivitelezőnk is, a gépészeti tervek is folyamatban.

A nyílászáró kérdésköre is nagyon foglalkoztat, főleg, hogy az eredetihez hasonlatos gyönyörű fa ablakokat, ajtókat szeretnénk! Remélem kutató munkám eredményes lesz és megtaláljuk a megfelelő szakembert, aki megalkotja nekünk, amit megálmodtunk! A Ház szemei fontosak, hisz mindent látnak ! hehe :)
Mindenképpen beszámolok, majd ha jutottam valamire ezzel kapcsolatban.

Mindenesetre addig is, míg az újabb munkálatok nem folytatódnak ismét csatolok pár képet kedvelt házikónkról és környékéről. :)



1 megjegyzés: